Informatieavond

3logos

Informatieavond over het voortgezet onderwijs in Winterswijk voor alle ouders van groep 8 leerlingen op 

21 november 2016

Wij nodigen de ouders van de groep 8 leerlingen van harte uit voor een voorlichtingsavond over het voortgezet onderwijs in Winterswijk. Deze voorlichting kan u helpen bij het bepalen van de schoolkeuze van uw zoon of dochter, een belangrijke keuze waar goed over nagedacht moet worden.

Het accent van de avond zal liggen op een presentatie over het aanbod en de opbouw van het voortgezet onderwijs in Winterswijk: van het vmbo tot en met het vwo. Wat wordt de leerling in de verschillende leerwegen geboden en wat wordt van de leerling gevraagd om succesvol te zijn op een bepaalde leerweg? Door middel van een eigen presentatie zal zowel het Gerrit Komrij College als het Christelijk College Schaersvoorde inzicht geven in de wijze waarop zij vorm geven aan het onderwijs. Daarnaast zal Pronova het praktijkonderwijs in Winterswijk toelichten.

De voorlichtingsavond vindt plaats op het Gerrit Komrij College aan de Parallelweg 7. Om 19.30 uur start de avond met de eerste voorlichtingsronde. Vanaf 19.15 uur staat de koffie voor u klaar. We verwachten de avond rond 21.00 uur af te ronden.

Na afloop van de informatierondes is er volop gelegenheid na te praten in het Atrium, onder het genot van een drankje. U kunt hier dan ook met uw persoonlijke vragen terecht bij de vertegenwoordigers van de scholen.
Graag begroeten wij u op maandag 21 november aanstaande vanaf 19.15 uur!

3logos