Open huis Gerrit Komrij College 31 januari 2018

18.30 uur tot 21.00 uur

‘Dit is helemaal mijn school!’  Aldus een leerling van de Koninklijke Wilhelminaschool na afloop van het Open Huis van afgelopen jaar. Ze gaf aan wat last te hebben van ‘de hoogte’, maar nu ze in de school was geweest en de minilessen had meegemaakt, was ze helemaal om. ‘Ik kom!’

Op woensdag 31 januari 2018 stellen we onze school ’s avonds open voor iedereen die kennis wil maken met ons onderwijs en onze school. Tijdens ons Open Huis wordt u volop de gelegenheid geboden kennis te nemen van ons onderwijs. We dagen u uit om deel te nemen aan activiteiten; u kunt presentaties bijwonen en we nemen de tijd om met u in gesprek te gaan.

Op 31 januari bieden we leerlingen uit groep 8 de gelegenheid een aantal lessen bij te wonen, de zogenaamde minilessen. De leerlingen maken dan kennis met verschillende docenten en diverse soorten lessen in verschillende lokalen. Het middagprogramma start om 13.15 uur (inloop 13.00 uur) en eindigt om 15.00 uur. Voor de leerlingen van basisschool Bargerpaske en enkele anderen start het middagprogramma om 14.15 uur, waarbij de inloop om 14.00 uur is en het programma eindigt om 15.40 uur.