Even voorstellen
Geplaatst op: 25 augustus 2017


Mijn naam is Krista Klein Entink. Ik ben 38 jaar, gehuwd en moeder van drie kinderen. Ik ben opgegroeid in de Achterhoek, in Dinxperlo. Na mijn middelbare school op Schaersvoorde Aalten, ben ik verhuisd naar Arnhem en later naar Zeist. Enige jaren geleden heeft mijn man het familiebedrijf overgenomen, dat gevestigd is in Aalten en Dinxperlo. Om die reden zijn we onlangs weer teruggekeerd naar Aalten.

Per 1 augustus jl. ben ik als conrector aangenomen bij het Gerrit Komrij College. Binnen deze functie ben ik verantwoordelijk voor de portefeuille P&O, waar ook mijn achtergrond ligt.

Na het voltooien van mijn HEAO-opleiding met specialisatie personeelsmanagement, ben ik gaan werken op de afdeling P&O bij Essilor, een grote internationale onderneming. Daar heb ik zeven jaar met veel plezier mogen werken en ondertussen de universitaire opleiding Beleids- en Organisatiewetenschappen gevolgd. In 2007 heb ik de overstap gemaakt naar de politie. Binnen de politie heb ik diverse rollen vervult, maar de rode draad is altijd organisatieontwikkeling geweest en (publiek-private) samenwerking. Tijdens mijn loopbaan bij de politie heb ik een executive master afgerond aan de Universiteit van Utrecht, waarin ik veel heb geleerd over onbewuste processen die zich in organisaties afspelen.

Mijn passie ligt bij het professionaliseren en ontwikkelen van de organisatie. Voor mij wil dat zeggen dat een organisatie haar manier van (samen)werken aanpast aan de veranderende eisen van de omgeving en inspeelt op nieuwe technologische ontwikkelingen. Ik krijg energie om nieuwe ideeën te implementeren en samenhang te creëren tussen initiatieven. Hoe kunnen organisaties beter functioneren?

Ik vind het ontzettend leuk om weer in een nieuwe omgeving en bedrijfstak te mogen werken. Ik zie het als een uitdaging om een bijdrage te mogen leveren aan het toekomstbestendig maken van het Gerrit Komrij College en kijk uit naar een goede samenwerking met iedereen die verbonden is aan deze school.


Krista Klein Entink
Conrector

Op deze pagina:

Er zijn geen tags aanwezig op deze pagina!