Handel en Verkoop werkt samen
Geplaatst op: 4 september 2017

Afgelopen dinsdag 22 augustus was de vakantie definitief voorbij. De leerlingen van Handel en Verkoop waren uitgenodigd om zich in drie groepjes bij de escaperoom Lock’d in Winterswijk te melden. Na een korte uitleg werden we een kamer binnengeleid en de deur werd achter ons afgesloten. We stonden in een ruimte waar je geen hand voor de ogen kon zien. Plots hoorden we een stem die ons vertelde dat we binnen een uur moesten proberen te ontsnappen. Maar niet op welke manier!

Ineens ging er een lamp aan en zaten we in een gevangeniscel. De tralies waren van keihard staal en de deur was niet open te krijgen. De groepen gingen allemaal op zoek naar de sleutel, maar dat viel niet echt mee. Uiteraard ga ik niet vertellen hoe we er uit zijn gekomen, want dat zou jammer zijn. Maar het lukte alle groepen. En de groep die het beste samenwerkte, was ook het snelste uit de cel. Maar toen we de cel uit waren stonden we weer voor een gesloten deur. Weer moesten we een puzzel oplossen om verder te komen. En dat herhaalde zich steeds weer. Het was ook mooi dat verschillende talenten nu samen kwamen. Er was een opdracht waar je je een muzikaal talent voor nodig had en op een ander moment een goed geheugen. De leerlingen deden het goed, de opdrachten waren lastig maar allemaal zijn ze op het eindpunt gekomen.

De leerlingen van Handel en Verkoop lieten zien goed samen te kunnen werken. En elkaar te helpen bij het oplossen van de lastige opdrachten. Een mooi begin van het nieuwe schooljaar.


Fred Bekenkamp
Docent Handel en Verkoop

Op deze pagina:

Er zijn geen tags aanwezig op deze pagina!