Gerrit Komrij College

Heel GKC bakt (thuis)

Geplaatst op 14 april 2020

Hoi allemaal! Even een bericht van onze HBR-afdeling. We missen jullie! Hopelijk zit iedereen thuis in goede gezondheid! Afgelopen week hebben we de stoute schoenen aangetrokken en zijn we buiten onze comfortzone gestapt.           

We hebben een vlog gemaakt om voor jullie iets extra’s te doen in deze tijd. Een leuke opdracht die hopelijk bijdraagt aan een klein stukje minder verveling.  Onze hoop was dat een aantal ervan de soesjes zouden gaan bakken en foto’s en filmpjes zouden opsturen. Tot onze verbazing werd het filmpje over de soezen ruim 500 keer bekeken en werden we overladen met foto’s en filmpjes van onze leerlingen en hun bakresultaten. Het heeft ons echt goed gedaan om te zien dat jullie zo enthousiast zijn! We zijn trots op jullie!

Ook de reactie op het filmpje van de broodhaantjes is goed ontvangen en er hebben veel leerlingen gereageerd!

Voor de ouders die de filmpjes nog niet gezien hebben, of voor de leerlingen die niet bij HBR zitten en toch willen bakken, hieronder nogmaals de link. Komende weken zullen er vaker filmpjes komen waar ook wat kookopdrachtjes bij zitten.     

Pascal Goossens
namens afdeling HBR

Verras je ouders eens door een keer te koken!            

Zijn jullie het inmiddels al zat om na je huiswerk steeds dezelfde game te moeten spelen op je Playstation of X-Box? Missen jullie die burgers van de Mac Donalds enorm? 

Dan hebben we wederom een leuke tutorial om de tijd door te komen en eens een echt lekkere hamburger te maken. Het is een simpel recept. Iedereen kan dit maken.

Veel plezier!

Pascal Goossens
docent HBR