Gerrit Komrij College

Knikkerbaan competitie

Geplaatst op 14 mei 2020

De sectie techniek heeft een opdracht bedacht voor de klassen 1 en 2 waarbij een lekkere prijs te winnen is: het maken van een papieren knikkerbaan. De winnaar van deze individuele leerling opdracht, heeft een taart in het vooruitzicht.

Bij het uitzetten van de opdracht hebben vele leerlingen aangegeven deze opdracht graag te gaan uitvoeren. Verveling hoeft dan in deze tijd geen probleem te zijn.

Het gaat erom dat de knikker zolang mogelijk op de baan onderweg is. Er wordt naar tijd maar ook naar de constructie gekeken. We zijn erg benieuwd of er complete gezinnen met z’n allen gaan bouwen, met als uiteindelijke resultaat: een zo stevig mogelijke constructie van papier waarover de knikker naar beneden rolt.

Heel veel succes met bouwen.

Gregor Bouhuis
Docent techniek