Gerrit Komrij College

Marble Mania

Geplaatst op 19 maart 2021

Alle eerstejaars leerlingen hebben afgelopen weken gewerkt aan een knikkerbaan bij het vak techniek. Als basis moesten 9 kubussen gemaakt worden van papier.      

De kubussen werden met name beoordeeld op de constructie. De leerlingen mochten zelf bepalen hoe de kubussen opgebouwd werden. Door de kubussen werd de knikkerbaan gebouwd. Deze moest uitgebreid worden met specials en mochten zelf gemaakt worden, maar ook specials van een supermarkt mochten gebruikt worden.

Noëlle Wilderink was een van de leerlingen die enorm enthousiast en creatief was. Met name het filmpje willen we jullie niet onthouden. Volgens de sectie techniek kan Noëlle volgend jaar zo solliciteren bij SBS6. Ze zal daar een toegevoegde waarde zijn bij het bouwen van de knikkerbanen.          

John Berends
docent techniek