Gerrit Komrij College

Bedrijfsbezoek vmbo bl/kl leerjaar2

Geplaatst op 16 mei 2022

Op maandag 25 april 2022 is leerjaar 2 vmbo bl/kl op bedrijfsbezoek geweest bij Obelink te Winterswijk. Hier hebben de leerlingen een kijkje achter schermen gekregen.         

We hebben onder andere uitleg gekregen over het ontstaan van Obelink, over de logistiek binnen het bedrijf, de klantenservice en de horeca. Het was een leerzame en leuke ochtend met een mooi ontvangst met wat te drinken en een versnapering erbij. Vanuit het Gerrit Komrij College willen we Obelink nogmaals bedanken voor hun gastvrijheid.     

Dinsdag 26 april 2022 hebben onze leerlingen wederom een bedrijfsbezoek gebracht. De leerlingen konden kiezen uit de volgende bedrijven: Streekziekenhuis Koningin Beatrix , Pentair, Jansen Metal Products, Huiskamp, Agro service, Wassink installatie, Wam van Duren bouwgroep, McDonald’s, Reuselink recreatie en de Jumbo. Het waren allemaal leuke, zinvolle bedrijfsbezoeken waarvoor we de bedrijven willen bedanken. De leerlingen hebben van deze twee dagen een vlog gemaakt, vraag uw zoon of dochter er gerust naar.

Het was een intensieve week waarin we veel en over heftige onderwerpen gesproken hebben. We hebben elkaar weer een beetje beter leren kennen en dat maakt dat het een fijne week was.

Jenny Hijink
Docent Nederlands + O&I