Gerrit Komrij College

Een klik met jongeren

Geplaatst op 13 september 2022

Het Gerrit Komrij College is op zoek naar vrijwilligers die zich 1 of 2 dagdelen per week willen inzetten voor de school. Zo’n 1400 leerlingen krijgen les op verschillende afdelingen en daarbij hebben ze soms sturing nodig tussen de leswisselingen door.  Naast deze begeleiding willen onze leerlingen graag het gesprek aangaan en extra aandacht krijgen.

Onze vaste team met vrijwilligers zijn bekende gezichten op de afdelingen van de school. Ze worden gezien en herkend en werken al jaren plezierig samen met onze docenten. Voor dit team zijn wij op zoek naar vrijwilligers die tijd over hebben, een klik met jongeren hebben en die zich herkennen in een coachende rol. We vergoeden de inzet met een vrijwilligersvergoeding.

Wie geïnteresseerd is of meer informatie wil, kan contact opnemen met

Geert Heesen,
hoofdconciërge

via 0543-551515 of geert.heesen@achterhoekvo.nl