Gerrit Komrij College

Hieperdepiep, we vieren een feestje

Geplaatst op 1 november 2022

Dit jaar bestaat onze school 10 jaar. We zijn erg trots dat het Gerrit Komrij College al zo lang goed onderwijs biedt aan veel Winterswijkse jongeren. Dit jubileum vieren wij het hele schooljaar 2022-2023 lang.       

Vanaf november staat elke maand een thema centraal waarin we verschillende activiteiten organiseren voor onze leerlingen, medewerkers en ouders. Iedereen die zich betrokken voelt bij onze school betrekken wij bij ons jubileum. We geven vast een inkijkje in de maand november.    

November: de maand van de smaak     

In de maand november kunnen we genieten van de smaak van alle goeds dat de zomer ons heeft gebracht. Een weelderige oogst geeft ons de mogelijkheid met elkaar te delen, want samen smaakt beter. We organiseren deze maand voor leerlingen, ouders en collega’s een culinaire activiteit.

Wat gaan we doen?

Plantaardig eten is hot. Steeds meer mensen eten (af en toe) plantaardig. Of zijn er nieuwsgierig naar. Begrijpelijk, want er is zoveel mogelijk. Van supergezond tot vette hap. Van nieuwe smaaksensaties tot vertrouwde gerechten maar dan plantaardig. Sabrina Damen-Heesen weet er alles van en laat je kennismaken met een aantal plantaardige gerechten. Plantaardig, lekker, gevarieerd en planeetvriendelijk. Dat is de veganistische keuken. Schrijf je snel in want er kunnen maximaal tien mensen meedoen op 17 november om 16.00 uur.

Zowel ouders, collega’s als leerlingen kunnen zich inschrijven via 10jaar.gerritkomrijcollege.nl. Bij over inschrijving kijken we of een tweede kookworkshop kunnen organiseren.

Wil je meer weten, kijk dan op onze website 10jaar.gerritkomrijcollege.nl. Daar vind je ook een preview naar de maand december en de eerste maanden van 2023.