Vakantie

Onze leerlingen hebben zomervakantie en ook onze medewerkers genieten van hun welverdiende rust. Het Gerrit Komrij College is gesloten van 17 juli tot 21 augustus. De schoolactiviteiten starten weer op woensdag 28 augustus en vanaf die datum zijn ook leerlingen en docenten weer aanwezig.

Voor zeer dringende zaken/noodgevallen kunt u de school via de volgende mailadressen bereiken. Bereikbaarheid is gekoppeld aan een bepaalde periode. Kijkt u goed naar welke collega in welke periode bereikbaar is. De berichten worden dagelijks gelezen. Daarvoor is het wel noodzakelijk dat u duidelijk uw naam en telefoonnummer vermeldt waarop u bereikbaar bent. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.

Schoolleiding t/m dinsdag 16 juli aanwezigTelefoon 0543-551515
Mevr.S. Roerink17 juli t/m 2 augustussusan.roerink@achterhoekvo.nl
Mevr. V. Stroes3 augustus t/m 9 augustusvitalina.stroes@achterhoekvo.nl
Dhr. E. de Graaf10 augustus t/m 16 augustused.degraaf@achterhoekvo.nl
Dhr. Sanders17 augustus t/m 20 augustusjeroen.sanders@achterhoekvo.nl
Schoolleiding aanwezig vanaf woensdag 21 augustusTelefoon 0543-551515
Terug naar het overzicht