Groep 8

Het Gerrit Komrij College is een brede scholengemeenschap voor mavo, vmbo, havo en vwo. Er is voor iedere leerling een passende opleiding. Graag begeleiden we je naar een mooi diploma. Onze eindexamenresultaten zijn goed! Bij ons op school krijg je met plezier les en andere activiteiten. Ieder jaar staan verschillende excursies, sporttoernooien en buitenschoolse activiteiten op het programma.

 

Open Huis op woensdag 5 februari 2020

Het is heel belangrijk dat je samen met je ouders een goede keuze maakt voor de school waar je straks 4, 5 of zelfs 6 jaar naar toe gaat. Om je te helpen die keuze te maken, organiseren wij op woensdag 5 februari 2020 een Open Huis. In de middag kun je minilessen bijwonen. Zo kun je ervaren hoe het is om steeds naar een ander lokaal te lopen en steeds een andere docent voor de klas hebt. Ook maak je kennis met vakken die op de basisschool niet gegeven worden. De leerlingen uit Winterswijk krijgen via de basisschool een persoonlijke uitnodiging voor deze minilessenmiddag. De minilessen starten om 13.15 uur (inloop 13.00 uur) en eindigen om 15.00 uur. Voor de leerlingen van Bargerpaske en enkele anderen start het middagprogramma om 14.30 uur, waarbij de inloop om 14.15 uur is en het programma eindigt om 15.50 uur. Kom je niet uit Winterswijk dan ben je natuurlijk ook van harte welkom om minilessen bij te wonen! Aanmelden hiervoor is niet nodig.
In de avond is de hele school open voor ouders en leerlingen. Je hebt dan de kans om in de hal van de school, in de verschillende lokalen en leerruimtes kennis te maken met allerlei vakken en buitenschoolse activiteiten. Je kunt antwoord krijgen op al je vragen over het voortgezet onderwijs op het Gerrit Komrij College.

Wij hopen jullie allemaal te zien op woensdag 5 februari 2020!

 

Op deze pagina:

Er zijn geen tags aanwezig op deze pagina!