Informatieavond

3logos

Gezamenlijke voorlichtingsavond op donderdag 15 november 2018 over het voortgezet onderwijs in Winterswijk en de vooraankondiging van het open huis  

Graag informeren wij u over een gezamenlijke voorlichtingsactiviteit van het Gerrit Komrij College, Pronova en het Christelijk College Schaersvoorde voor ouders van leerlingen uit groep 8 op donderdag 15 november 2018. De informatie die wij deze avond presenteren, kan u helpen bij het bepalen van de schoolkeuze voor uw zoon of dochter. Dit is een belangrijke keuze waar goed over moet worden nagedacht. Wij nodigen u dan ook van harte uit aanwezig te zijn tijdens deze informatieavond.

Het accent van de avond zal liggen op een presentatie over het aanbod en de opbouw van het voortgezet onderwijs in Winterswijk, van vmbo tot en met vwo. Wat wordt de leerling in de verschillende leerwegen geboden en wat wordt van de leerling gevraagd om succesvol te zijn in een bepaalde leerweg?

Daarnaast zullen het Gerrit Komrij College en Christelijk College Schaersvoorde in een eigen presentatie inzicht geven in de wijze waarop zij vorm geven aan het onderwijs. Tevens zal ook Pronova aanwezig zijn en informatie geven over praktijkonderwijs in Winterswijk.

 

Op deze pagina:

Er zijn geen tags aanwezig op deze pagina!