Finalisten en speciaal jurylid van de Kei van Komrij 2019 bekend
Geplaatst op: 12 april 2019

Met veel plezier delen wij u mee dat de finalisten voor de Kei van Komrij 2019 bekend zijn. In een filmpje heeft ons speciale jurylid, Tim van Esch, dit afgelopen donderdag aan de deelnemers meegedeeld. Bekijk het filmpje en u weet het ook…

We zijn heel blij met Tim als speciaal jurylid. Tim is zanger en songwriter van de ‘Handsome Poets’. Misschien heeft u hem wel gezien op Pinkpop, Lowlands, Concert at Sea of bij Vrienden van Amstel? Naast artiest is Tim docent Stage Performance en gewend om jongeren te begeleiden. Tim weet op een bijzondere manier jongeren in hun kracht te zetten. Hij zal de hele dag aanwezig zijn om de deelnemers te begeleiden. In een gesprek met Tim, benadrukte hij dat hij de leerlingen vooral wil laten voelen dat het optreden op zich al de prijs is. Daarmee wil hij de druk en het belang om eerste te worden wegnemen. We gaan er met z’n allen een mooie dag van maken.

Komt u op vrijdag 10 mei ook kijken naar onze talenten? De zaal gaat dan om 19:00 uur open en de voorstelling start om 19:30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf aanstaande dinsdag 16 april. Een kaartje kost 2,50 euro en kan gekocht worden bij de receptie in het atrium van het Gerrit Komrij College. Dat kan op schooldagen tussen 8 en 16 uur. De ervaring leert dat het snel uitverkocht is. Wilt u kaartjes, wees er dan snel bij.

Dit jaar zijn er ook livestream plekken (welke slechts 1 euro kosten) in het atrium, deze komen er echter pas als de zaal is uitverkocht. De Kei live meemaken is natuurlijk het meest gaaf. We hopen u te zien op vrijdag 10 mei!

Saskia Teunissen
Lisanne Lankheet
Sabrina Damen-Heesen
organisatie van de Kei van Komrij

Wie wordt de kei van Komrij?

Op deze pagina:

Er zijn geen tags aanwezig op deze pagina!