Steun het Samenrijderspunt!
Geplaatst op: 6 september 2019

Afgelopen voorjaar is in Winterswijk het Samenrijderspunt* gestart. Dit is een uitleenpunt voor aangepaste fietsen. Dankzij het uitleenpunt kunnen mensen die aangewezen zijn op aangepaste fietsen er weer op uit.

Er zijn twee duofietsen, waar meerdere malen per week gebruik van wordt gemaakt. De grote glimlach op het gezicht van de duofietsers laat duidelijk zien hoeveel plezier het fietsen geeft. Verder heeft het Samenrijderspunt een elektrisch ondersteunde driewieler en een gebruikte familiefiets zonder trapondersteuning geschonken gekregen. De familiefiets wordt opgeknapt door leerlingen van het Gerrit Komrij College; een samenwerking waar het uitleenpunt erg blij mee is. Naast de bovengenoemde fietsen is er ook behoefte aan een rolstoelfiets. Zo’n fiets kost veel geld. Nu is het Samenrijderspunt geselecteerd voor de Actie Warm Hart van KRO-NCRV*. Daarmee kan het Samenrijderspunt maar liefst € 10.000 (!) winnen. Met dat geld kan de rolstoelfiets aangeschaft worden, zodat nog meer mensen erop uit kunnen.

Om kans te maken op het geld moet het Samenrijderspunt heel veel stemmen verzamelen. Daarom vraagt het Samenrijderspunt uw hulp. Het enige dat u hoeft te doen, is stemmen. U hoeft geen lid te zijn van de KRO-NCRV. Stemmen kan tot en met 30 september met elk uniek e-mailadres op www.kro-ncrv.nl/warmhart/samenrijderspunt-winterswijk/lid-worden. Kies het tabje STEM als u wilt stemmen.

Wie het Samenrijderspunt extra wil steunen kan via de hierboven genoemde link lid worden van de KRO-NCRV. Dat lidmaatschap kost € 6 voor een heel jaar en stopt automatisch. Het Samenrijderspunt krijgt voor elk nieuw lid (via de link aangemeld) € 10 van de KRO-NCRV. Kies het tabje STEM&STEUN als u lid wilt worden.

In minder dan vijf minuten helpt u met uw stem het Samenrijderspunt. Zo wordt fietsen met een glimlach mogelijk voor iedereen! Dank u wel voor uw hulp!

Else Klomps
Samenrijderspunt

samenrijderspunt

Op deze pagina:

Er zijn geen tags aanwezig op deze pagina!