Thema-avond ouderraad It takes a village to raise a child
Geplaatst op: 4 november 2019

Op dinsdag 12 november vindt de jaarlijkse Algemene thema-avond van de Ouderraad plaats. De bekende Delftse kinderarts Nico van der Lely, die in 2006 de eerste landelijke alcoholpoli oprichtte, bezoekt onze school. Hij zal op meeslepende wijze vertellen over zijn dagelijkse praktijk in het ziekenhuis en hij gaat met alle aanwezigen in gesprek over de manier waarop je je kind kunt beschermen tegen alcoholmisbruik (zie ook: www.stichtingjeugdenalcohol.nl).
We hopen met dit programma aanknopingspunten te geven voor een gesprek dat je thuis met je kind over dit onderwerp kunt voeren.

Behalve ‘alcoholdokter’ Van der Lely zullen ook vertegenwoordigers aanwezig zijn van de beschermende kring rondom de leerling: Iriszorg, Preventieplatform, SPOT. “It takes a village to raise a child”, zegt het spreekwoord. Samen met deze professionals en als ouders/verzorgers van onze leerlingen zoeken we op deze informatieavond naar de beste manier om kwesties als jonge drinkers, groepsdruk en de verleidingen/beloftes het hoofd te bieden. Iriszorg zal dit onder leiding van een gespreksleider in groepen middels stellingen begeleiden.

ouderavond

We bevelen deze ouderavond warm aan en hopen op een vruchtbare, leerzame avond.
Aanvangstijd is 19.30 uur, inloop met koffie en thee vanaf 19.00 uur.

Ouderraad Gerrit Komrij College

Op deze pagina:

Er zijn geen tags aanwezig op deze pagina!