Wat doet een content marketeer eigenlijk? En een notaris?
Geplaatst op: 25 november 2019

Leerlingen vinden het vaak lastig om zich een voorstelling te maken van de dagelijkse werkzaamheden binnen een beroep of studie. Omdat wij eraan hechten onze leerlingen zo goed mogelijk te begeleiden in het loopbaanleren, organiseren we verschillende activiteiten. Voorbeelden hiervan zijn de jaarlijkse studievoorlichting door oud-leerlingen in februari en de beroepenavond in november.

Maandagavond 18 november zette de Rotary Achterhoek-Oost samen met het Gerrit Komrij College weer een voorlichtingsavond over beroepen neer. Havo- en vwo-leerlingen uit de bovenbouw kregen de mogelijkheid om bij verschillende beroepen een kijkje in de keuken te nemen. Ondanks dat het bakstenen regende, waren alle voorlichters en vele leerlingen en ouders naar school gekomen voor de beroepenavond.

Maar liefst 30 voorlichters vertelden enthousiast over hun beroep. De beroepen waren zorgvuldig gekozen, zodat ieder profiel vertegenwoordigd werd door vijf beroepen in die sector. We gaan de samenwerking Rotary-Komrij College voortzetten, omdat we geloven in de meerwaarde van de avond. Ook volgend schooljaar zullen we dus weer een beroepenavond kunnen aanbieden.

Gea Beuzel
decaan havo en vwo

Een uniek project

Op deze pagina:

Er zijn geen tags aanwezig op deze pagina!