Gerrit Komrij College

Vakantie

Geplaatst op 21 juli 2021

Onze leerlingen hebben zomervakantie en ook onze medewerkers genieten van hun welverdiende rust. Het Gerrit Komrij College is gesloten van 23 juli tot en met 27 augustus. De lesactiviteiten starten weer op dinsdag 31 augustus en vanaf die datum zijn ook leerlingen en docenten weer aanwezig.

Voor zeer dringende zaken/noodgevallen kunt u de school via de volgende mailadressen bereiken. Bereikbaarheid is gekoppeld aan een bepaalde periode. Kijkt u goed naar welke collega in welke periode bereikbaar is. De berichten worden dagelijks gelezen. Daarvoor is het wel noodzakelijk dat u duidelijk uw naam en telefoonnummer vermeldt waarop u bereikbaar bent. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.

BeschikbaarContactgegevens
t/m woensdag 21 juli schoolleiding aanwezigTelefoon 0543-551515
 donderdag 22 juli t/m dinsdag 24 augustus e.degraaf@gerritkomrijcollege.nl
vanaf woensdag 25 augustus schoolleiding aanwezigTelefoon 0543-551515