Huiswerkbegeleiding

Het Gerrit Komrij College kent een  bijspijkermakelaar, die bij leerlingen inventariseert op welk gebied er behoefte is aan bijspijkeren. Vervolgens wordt gezocht naar een docent, oud-leerling of externe  onderwijskracht die aan de leerling gekoppeld wordt om bijles te verzorgen. De bijspijkermakelaar is te bereiken via: bijspijkeren@gerritkomrijcollege.nl.

Voor onze leerlingen in de eerste en tweede klas bestaat de mogelijkheid tot huiswerkondersteuning. Het doel van een huiswerkklas is om leerlingen te ondersteunen bij het maken van hun huiswerk en hen een plek te bieden waar zij dit rustig kunnen doen. Van maandag t/m donderdag (afhankelijk van de mate van beschikbaarheid) bestaat de mogelijkheid om op het achtste lesuur (dinsdag) of negende lesuur (maandag, woensdag, donderdag) hieraan deel te nemen. De leerling kan ervoor kiezen om slechts één uur van de huiswerkklas gebruik te maken, maar kan ook van alle uren gebruikmaken.

De bijspijkermakelaar is ook het aanspreekpunt voor de huiswerkondersteuning. Mocht u interesse hebben in huiswerkondersteuning, dan kunt u contact opnemen met bijspijkeren@gerritkomrijcollege.nl.

Wanneer u interesse hebt in andere huiswerkinstituten buiten het Gerrit Komrij College om dan verwijzen wij u graag door naar enkele huiswerkbegeleidingsinstituten in Winterswijk, waaronder Jetstream, Educatief huiswerkbegeleiding en School+.