Restaurant

Ook dit schooljaar staan leerlingen en docenten weer klaar voor het ontvangen van gasten in ons schoolrestaurant. Gastvrouwen en gastheren zijn de leerlingen van de afdeling Horeca, Bakkerij en Recreatie. De lunches beginnen om 13.00 uur en duren tot ongeveer 14.00 uur.

Voor een 3de klas lunch brengen wij €9,00 per persoon in rekening. De kosten voor een 4de klas luxe lunch zijn €11,00 per persoon. Deze bedragen zijn exclusief de prijzen voor de genuttigde drank.

Tijdens de examens kunnen wij alleen boekingen met vier personen accepteren, dit in verband met de exameneisen.

Wellicht ten overvloede delen wij u mede dat het, in verband met de opzet (lesrestaurant), niet mogelijk is een onbeperkt aantal gasten te ontvangen. Reservering is dan ook noodzakelijk en wij zien graag uw reservering tegemoet.

Het plotseling verstek laten gaan door gasten plaatst ons, maar vooral de leerlingen, voor problemen. Mocht u onverhoopt verhinderd zijn, wilt u dit dan zo spoedig mogelijk doorgeven zodat wij voor plaatsvervangers kunnen zorgen?

Op dit moment zijn reserveringen niet meer mogelijk. Alleen bij eventuele annulering is er nog ruimte. Daarvoor moet u contact leggen met  mevrouw A. Tiggeloven via telefoonnummer 0543-551515 of via e-mailadres restaurant@gerritkomrijcollege.nl

Graag begroeten wij u in ons restaurant!